• Концентрат за цялостно екологично почистване в домакинството.
Концентрат за цялостно екологично почистване в домакинството. Съдържа алкохол, млечна киселина, лимонена киселина и сода и може да се използва за почистване на водоустойчиви и полирани повърхности и подови настилки.

Традиционните препарати за почистване, използвани предимно в домакинството, съдържат вредни вещества, които могат да предизвикат алергия, кожни обриви или мукозно възпаление (възпалени на влажните телесни повърхности).

Особено важно е, когато в семейството има деца, да се избягва използването на вредни химикали, тъй като малките деца пипат и дъвчат всичко. Но това не е единствената опасност, с която децата се сблъскват. Според проучване, проведено в Англия, рискът те да развият заболявания на дихателните пътища е два пъти по-висок там, където в домакинството се използват основно традиционни почистващи препарати. Нещо повече, ако тези препарати за почистване се използват от бременни жени, могат да навредят на нероденото дете и да станат причина за развитие на астма още в ранното детство.

Използването на препарати за почистване, които съдържат определени вещества като например диоксан, използван в почистващите средства за прозорци или крезол и фенол, използвани в почистващите препарати за премахване на котлен камък в тоалетните, може да окаже още по-сериозна вреда, тъй като тези вещества са канцерогенни.
Нежни към вас, но безпощадни към замърсяването!

Новата фамилия почистващи препарати CaliGreen осигуряват добро решение за цялото семейство. Благодарение на своите съставки, със 100% естествен произход, те са безопасни за използване. Доказано е, не само от личен опит, но и от дерматологични тестове на Института за научни изследвания Scientific Dermatological Research, че препаратите CaliGreen не дразнят кожата.

Препаратите CaliGreen не съдържат синтетични оцветители или ароматизатори, нефтохимически съставки или генно модифицирани вещества. Те съдържат биоразградими вещества и са екологично чисти почистващи препарати.

Естествена чистота във всяко кътче на вашия дом!

Фамилията екологични препарати CaliGreen осигурят отлично решение за поддържане на целия ви дом чист, независимо дали това е банята, кухнята или която и да е стъклена или полирана повърхност, включително подови настилки.

CaliGreen Natural Household Cleaner (500 мл) е концентрат за цялостно екологично почистване в домакинството. Съдържа алкохол, млечна киселина, лимонена киселина и сода и може да се използва за почистване на водоустойчиви и полирани повърхности и подови настилки.

Концентрат за цялостно екологично почистване в домакинството.

  • Производител: CaliVitaa
  • Код на продукта: NaturalHouseholdCleaner
  • Наличност: Разпродадено
  • 13.60 лв.


Тагове: почистващ препарат за дома